Selskabsmenu 1

3 retter | 345,-

Pris for helaftensarrangement inkl. velkomstdrink, kaffe/ the, kransekage, øl, natmad, vand og husets rød og hvidvin ad libitum i 7 timer | 735,-
(Min. 20 kuverter)

Forretter

Fisketallerken

bestående af 3 slags fisk hertil marineret salat og krydderurtedressing

Hørøget laks

serveret med skyr, kryddermayo, sprøde salater og sprødt rugbrød

Tapastallerken

Udvalg af både danske og udenlandske pølser hertil dips og brød.

Morsø Skinke

med syltede løg, frisk ost og salat.

Tarteletter

med sprængt unghane og grønt

 

image0000_4

Hovedretter

Oksemørbrad (+30,-)

med årstidens grønt og rosmarin sauce

Rosastegt oksefilet (+25,-)

med krokette af kalv hertil årstidens grønt og timian sauce

Duet af gris mørbrad og kæbe

hertil årstidens grønt og sennepssky.

Unghanebryst

med frikassé af årstidens grønt hertil små bagte petit kartofler

Laks i mandelfrakke

med cremet byg og årstidens grønt

 

image0000_3

Dessert

Ostetallerken (+15,-)

med oste fra Thise mejeri

Desserttallerken

bestående af kage, is, frugt og sprødt

Chokoladekage

med vanilieparfait, havtorncoulis og sne

Saltet karamel

med gulerodskage, ostecreme og havtorn

 

Ret4

Natmad | 60,-

Pålægsbræt

med bagt boller

Aspargessuppe

med boller og flütes

Hotdogs (+15,-)

Med det hele

Biksemad

med syltede rødbeder

Oste-/ pålægsbord (+15,-)

med Ciabatta boller