FORRETTER / STARTERS

Dampede
limfjordsmuslinger | 115,-

– med urter

Steamed mussels with herbs

Rørt tatar | 139,-

– med østers-emulasion og crudité

Beef tatar served with oyster mayo and crudité

Hørøget laks | 119,-

– serveret med skyr, krydderurtemayo og salat

Hay smoked salmon served with skyr, herbmayo and salad

HOVEDRETTER / MAIN COURSE

Krogmodnet dansk oksehøjreb (min. 45 dage) | 349,-

-serveret med sauce bearnaise og hjemmelavet pommes fries

Dry aged Danish filet of beef (min. 45 days) – Served with sauce béarnaise and homemade frites

Ristet havtaske  | 265,-

– serveret med bygotto og brændenældesauce

Fried monkfish served “barleyotto” and nettle sauce

Wienerschnitzel | 195,-

-serveret med kartofler ærter og dreng

Wienerschnitzel with potatos peas and “dreng”

Rødspætte  | 215,-

– serveret med brændt citron, agurkesalat, tyttebær og persillesauce

Plaice served with burned lemon,pickledcucumber, lingonberry parsleysauce

Pommes frites | 40,-

French fries

DESSERTER / Desserts

Oste fra Thise Mejeri | 105,-

Cheese from Thise

Is a Bella variation af husets is | 88,-

Ice a Bella icecream